Regels/voorwaarden

Het diorama moet de afmeting hebben van een A4tje,  210mm bij 297mm en mag niet hoger zijn dan een A4tje 297mm.  

De grondplaat moet in totaal 18mm bedragen. Dit kan door een plankje te kiezen van 18mm dik of een dunner plankje maar dan met pootjes waardoor het in totaal weer 18mm is. Let op als er bedrading nodig is om aan te sluiten moet dit binnen de afmeting (18mm) van de grondplaat passen.

 

a4_modulewedstrijd_1389554481.png


Er mag geen achterwand en of zij wanden worden gebruikt en er mag ook geen verlichting van het diorama worden aangebracht. Er mag wel licht worden gebruikt in het diorama.

Als er verlichting of een motor voor een bewegend element o.i.d. aangesloten moet worden zal er een trafo achter de achterwand van de presentatie kunnen worden geplaatst.  Daarbij is er een aansluit snoer vanaf de achter zijde van het diorama nodig van ten minste 40cm om een zelf meegebrachte transformator te bereiken.

Er zijn twee deelnemerscategorieën, te weten:

 * Jeugd categorie voor deelnemers tot en met 17 jaar
  * Volwassen categorie voor deelnemers van 18 jaar en ouder

Per categorie is er een prijs te winnen van de publieksjury en van de vakjury, die later bekend zal worden gemaakt. Daarnaast is er een extra prijs te winnen voor een bewegend element.

Het diorama of delen ervan mogen niet eerder zijn tentoongesteld of deel hebben uitgemaakt van een publicatie, anders dan die in de bouwdraadjes van het diorama op het forum van Modelspoorwijzer.net of in een bijdrage van de Railhobby over de bouw van het diorama voor deze wedstrijd.

Inschrijven kan tot en met 31 augustus 2014 doormiddel van het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier, en wordt pas definitief na het betalen van de borg van € 10,-. 

De borg krijgt u direct terug bij het aanleveren van uw diorama op Eurospoor 2014 of bij 1 van de inleverpunten.

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb